Profil
Ekstern Lektor
Konsulent
Uddannelse
Erhvervserfaring

 

 

 

 

Erhvervserfaring

 

Jeg har siden 1994 i perioder arbejdet som leder indenfor en række udviklingsorienterede og tekniske virksomhedsområder.

 

Fra 1994-1996 arbejdede jeg først som områdeleder og siden som produktionsleder i Kodak FMS (Facility Management Service), en Print-On-Demand produktion med 200 ansatte, der benyttede Just-In-Time principper. Var ansvarlig for et projekt, der endte med en total omlægning og effektivisering af produktionen, efter noget der kan sammenlignes med LEAN-princippper.

 

I perioden fra 1996-2001 arbejdede jeg som event- og koncertarrangør. Jeg har ialt lavet mere end 200 koncerter med alt fra små danske up-comming bands, til store internationale navne som Mary J. Blige. Derudover har jeg blandt andet produceret kunstudstillinger, techo-raves og været med på større events som f.eks. ”Model of the Year”.

 

Siden 1998 har jeg drevet min egen virksomhed. Jeg har som konsulent, rådgiver og coach, løst en lang række opgaver indenfor ledelses-, kompetence-, forretnings- og organisationsudvikling, samt behovsanalyse, kravspecifikation og anskaffelse af it-systemer.

 

Siden 2008 har jeg desuden været ekstern lektor på DTU, CBS og IT-Universitetet, hvor jeg underviser og vejleder indenfor en række emner såsom netværk, forandringsledelse, knowledge management, innovation, kollaboration, strategi, organisation, it-governance, avanceret e-business, virtuelt samarbejde m.m. 

 

Ulrik Falktoft © 2012 • Syriensvej 45 • 2300 København S  • Telefon 2143 6545 • ulrik@falktoft.dk